Haketorps Kennel

Dåligt med uppdateringar.....

Nu har jag varit slarvig med att klottra lite här...har varit mycket jobb...om man nu får skylla på nått.. .

Kia har hälsat på hos veterinären förra veckan, en lindrig öroninflammation...lite örondroppar hjälper bra...märks inget på henne nu. Lydnadsträningen går segt...skulle behöva en spark där bak...missade förra kurstillfället för Kias örons skull....missar nästa också för hon har börjat att löpa och då är vi inte välkomna till arenan...jag kan ju åka tid iallafall....men måste ta mig i kragen och träna hårdare om vi ska komma någonstans.


Rena och fina....

Min kära hundar fick sig en dusch igårkväll....hjälp med lite hårfällning. Idag så har dom fått klorna klippta...genomborstade med lite balsamspray...så nu är dom mjuka,fina och glänsande. Maxi fick även håret runt trampdynorna klippta...så nu är det bara att hoppas på fortsatta minusgrader så dom håller sig rena.


Agility.....

Kia

Nu är Kia och jag anmälda till vårens agilitykurs för nybörjare...kursen är i Kungsör...ska bli roligt.


Kallt....

Sov till halv 1 idag efter tredje nattpasset....är nu ledig 2 nätter innan jag tar 3 nattpass till....var ut i skogen och lade ett personspår till Kia....hon har blivit riktigt duktig så jag måste nog börja lägga längre spår till henne...hon har blivit riktigt het på gröten och vet precis vad hon ska göra....


Apporten....

043

Har tränat lite klicker och apporten idag....går bättre och bättre....har även kört lite med leksaker men Kia är inte så sugen på att komma och lämna ifrån sig de roliga sakerna....


Snö....

IMGP0257

Igår fick hundarna rusa av sig på golfbanan (inga golfare i sikte), dom hade himskan roligt, passade på och tränade lite inkallning som fungerar utmärkt med fickan full med köttbullar. Båda var väldigt nöjda hela eftermiddagen.

Choose languages

 

Statistik

Besökare idag: 10
Denna månad: 85
Totalt: 8160